12 Ocak 2011 Çarşamba

12. Gün : Manyetik Gücünüzü Nasıl Yükleyeceksiniz.

Şimdiye kadarki çalışmalarımızın psikolojik alt yapısı sizin yaratıcı enerjinizin bir mıknatıs gibi zenginliği arzuladığınız deneyimleri yaşamınıza çekeceği gerçeğine dayanmaktaydı.

Kişel magnetizma kolay anlaşılan birşey değildir. Arzularınızı karşılamak için gerekli ortamları hayatınıza çeker.

Bu programı takip ederek, değişime karar vererek, amaçlarınızı açık ve net olarak tanımlayarak, değiştirme gücünüze inanarak ve düşüncelerinizi amacınız üzerinde odaklayarak; otomatik olarak sizi amaçlarınızın gerçekleşmesi için gerekli kişilerle tanıştıracak, amaçlarının gerçekleşmesine yardımcı olacak şartları size sağlayacakve amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak parayı sağlayacak bir manyetik alan oluşturdunuz.

Bu manyetizma bugüne kadarki tecrübelerinizi hayatınıza çeken basit ve doğal yaratıcı enerjinizin güçlendirilmiş halidir. Daha önce belirttiğim gibi bilinçli olarak hayatınızın yönüne karar vermezseniz, bilinçsiz bir şekilde yıllardır beyninize kazınan yokluk düşüncelerini tekrar etmeye devam edeceksizniz. Böylece manyetik enerjinizin yaşamınıza daha önce yaşadığklarınıza benzer olayları çekmesine izin vereceksiniz. Her ne kadar bu tecrübeler sınırlı ve sizi tatmin etmeyen düşünceler olsada. Beyniniz her zaman sizi korumayı amaçlar bu nedenle hep bildiği yoları dener. Macerayı sevmez, ta ki siz onu yönlendirene kadar Unutmayın bilinçaltınızın amacı size mutlu, varlıklı, zengin bir yaşam sunmak değildir. Onun amacı hayatta kalmanızı sağlamaktır. Yaşamınızı daha önce tecrübe ettiği bildiği yolları kullanarak şekillendirir. Siz bilinçaltınıza bilinçli iradenizle yeni yollar göstermedikçe de değişime kapalıdır. Ancak siz bilinçli iradenizle düşüncelerinizi şekillendirerek bilinçaltınıza yeni yollar gösterebilir ve yaşamınızı bunlara göre şekillendirmesini sağlayabilirsiniz.

Bilinçaltının bu özelliği bize insanların çoğunun ilişkilerinde ve kariyerlerinde neden hep aynı hataları tekrarladığını, açıklar. Bu çıkmazdan kurtulmanın tek yolu bilinçli bir şekilde değişime karar vermektir. Bilinçli bir karar sizin manyetik gücünüzü ateşleyerek çekim yasasını amaçlarınız doğrultusunda kullanmanızı sağlar. Bilinçli inançlarınızın doğru bir şekilde kullanılması ile iyiliği manyetik olarak kendinize çekeceksiniz., bu yolla sınırlar ve negatif insanlar yerine pozitif olaylar ve insanlar yaşamınıza girmeye başlıyacak.

Takip eden derslerde yaratıcı ruhunuzu bir üst basamağa çıkartacak bazı özel ve pratik teknikler vereceğim. Bu gün sadece hayatınızın kalitesinin farkına varmanızı istiyorum. Yaşadığınız herşeyin size bilinçli iradeniz tarafından hazırlandığını farkedin.ve bugünden sonra tutarlı olarak daha yapıcı deneyimleri hayatınıza çekmeye karar verin.
Yaşadığınız herşeyi aslında sizin yarattığınızı anlamanın enkolay yolu hayatınızda gerçekleşmiş olan olaylar üzerinde düşünmektir. Detaylı olarak düşündüğünüzde yaşananları daha önce değişik şekillderede düşündüğünüzü, bazen isteyerek, bazen hayal kuaraken bazende öfke ve korkuyla gözünüzde canlandırdığınızı fark edeceksiniz. Örneğin olmasını hiç istemediğiniz bir olayın gerçekleşmesi halinde nasıl öfkeleneceğinizi çevrenizdekilere nasıl tepki vereceğinizi vs gözünüzde canlandırıyorsanız hayırlı olsun olayı ve kurguyu yapmışsınız geriye bilinç altınıza hazır reçeteyi hayata geçirmek kalıyor. Mutluluk, sevinç, öfke, kızgınlık çok güçlü duygulardır ve manyetik gücünüzü ateşler. Bu programda bunları doğru bir şekilde kullanmayı öğreneceğiz.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:

YARATICI RUHUM BEREKETLİ BİR ZENGİNLİĞİ VE POZİTİF TECRÜBELERİ TUTARLI BİR ŞEKİLDE HAYATIMA ÇEKEN BÜYÜLÜ, MANYETİK BİR ENERJİ İLE DOLDU.

GÜNÜ EGZERSİZİ:
Sessizce oturun ve ruhunuzun enerjisinin görünebilir bir manyetik enerji gibi vücudunuzdan dışarı sızarak tüm dünyaya yayıldığını, yaşayan tüm canlılara dokunduğunu canlandırın. Şimdi bu manyetik enerjinin sizin bilinçli düşüncelerinize daima yanıt verdiğini ve arzularınızı tam olarak yerine getirdiğini canlandırın.

1 yorum:

  1. gercekten cok yararlı bilgiler ve eksersizler..gelip gidiyorum fakat bir türlü bu 30 günlük programa başlamadım..ilk günü yaptım bıraktım..

    YanıtlaSil