6 Ocak 2011 Perşembe

26. Gün : Para Kazanma Fikirleri için Rüyalarınızı Değerlendirin

Eğer genelde rüyalarınızı yok sayıyorsanız en büyük kaynağınızı çöpe atıyorsunuz demektir.

Rüyalarınız bilinçaltınızla bilinçli iradeniz arasındaki yaşamsal bir bağı ifade eder. Rüyalar sadece nöronlarınızın siz uyurken yaptığı rastgele çağrışımlar değildir. Rüyalarınız sizi tüm insanların bağlı olduğu psikolojik ağa bağlar. Rüyalarımız bizi Carl Jung un bahsettiği cağımızın kollektif bilinçine bağlar ve rüyalarımızın gücü bize yaşamamız ile ilgili çok önemli şeyler öğretebilir.

Modern bilim vucudumuzun ölçülebilir fiziksel ihtiyaçları için beynimizin sadece %10-15 ini kullandığımızı söylüyor. Yani fiziksel realiteyi sürdürmek beynimizin sadece %10-15 kadarını meşgul ediyor. Beynimizin kalan %85-90lık büyük kısmı yaratıcılığımız duygularımız ve rüyalarımızla ilgileniyor.

Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617475

Anlıyacağınız içinde yaşadığınız fiziksel gerçeklik beyin gücünüzün sadece küçük bir kısmına denk geliyor. Ruhsal gücünüzün büyük bir bölümü size yaşayacağınız deneyimleri çizmekle meşgul karşılaşmanız gereken yada karşılaşmak istediğiniz insanlarla hoş tesadüfler ayarlamak psikolojik seviyenize göre siz daha karar vermeden dallanmış bir gelecek planı çizmek ve bu plan üzerinde tercihlerinize göre size yakın geleceği hazırlamak gibi işlerle uğraşıyor. her dal bir yol ayrımı seçim ise size kalıyor.

Bütün bu işlerin çoğu siz uyurken yapılıyor. Siz uyuduğunuzda arzularınızı korkularınızı umutlarınızı en basit duygu düzeyinde açığa çıkarırsınız. Ve bunların arasından hangi deneyimleri yaşıyacağınızı seçersiniz. Bu muhteşem bir güçtür ve ben bunu bugün ele almanızı kontrol etmeye başlamanızı istiyorum.

Dikkatinizi sadece rüyalarınıza değil ayrıca ne yapmanız gerektiğini bileç iç sesinize de verin. Düşüncelerinize önem verin onların gerçekleşmesi için motive ve yardım edin. Hislerinize güvenin.

Beş Dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğrulupunu hissetmeye ayırın.

HİSLERİM VE RÜYALARIMLA GELEN BİLGİLERE İNANIYIR VE GÜVENİYORUM. RÜYALARIMI HATIRLAYACAĞIM VE RÜYALARIMDA BANA VERİLEN BİLGİLERİN FARKINDA OLACAĞIM.

Günün Egzersizi :

Şu anda sadece rüyalarınıza değil ayrıca sezgilerinize de güvenmeye karar verin. Bu gece yatarken zenginlik defterinizi (günlük not aldığınız defteriniz) yanınıza alın ve kendi kendinize rüyalarınızı hatırlayacağınızı söyleyin. İterseniz bilinçaltınıza size para getirecek bir yolu rüyalarınızda size açıklamasınıda söyleyebilirsiniz. Yarın sabah uyanıor uyanmaz (burası önemli uyandıktan 5 -10 dakika sonra pek çok ayrıntıyı unutabilirsiniz. Mesela ben hiç bişe hatırlamıyorum 20 senedir rüya görmedim sanırım yada hatırlamıyorum) yazdıktan sonra bu rüyadan çıkartabileceğiniz bir şey varmı diye düşünmeye başlayın rüyadan neler öğrenebilirsiniz. Ne gibi bir bilgi yada mesaj var. Buradaki zenginlikler sembolik olabilir. Bunları çözmeye çalışın bulduğunuz bakışaçısı size büyük bir sürpriz olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder