8 Ocak 2011 Cumartesi

21.:GÜN: İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Para Her Zaman Var.

21. Gün :
Bu program boyunca paranın sadece sizin yaratıcı enerjinizin bir sembolü olduğuna sizi ikna etmeye çalıştım. Bu nedenle eğer bütün enerjinizi işe yaramayan bir işe yada düşünceye harcarsanız kaçınılmaz olarak yokluk duygusuyla karşı karşıya geleceksiniz.

Eğer, bununla birlikte ısrarla hayatınızda pozitif yaratıcı enerji yaratmak için uğraşmaya devam ederseniz ve ısrarla bu enerjinizi dışa vuracak, gelir getirecek yöntemler aramaya devam ederseniz doğal olarak hayatınızdaki zenginliği artıracaksınız.

Anahtar kelime yine fiziksel form da para aramak değil, fakat zenginliği ve bolluğu hayatınızda yoğun şekilde hissetme duygusunu aramak. Daha öncede bahsettiğimiz gibi milyonlarınız olabilir ancak korku ve kavga içerisindeyseniz bu zenginlik değildir.

Diğer yandan hayatınızı çoşku ve şükranla yaşamak için bir kuruşa bile ihityacınız yok. Harika gerçek ise sizin şu anda bu zenginlik hislerini varsayarak öğreniyor olmanız. Kolaylıkla ve zahmetsizce ihtiyacınız olan tüm fiziksel parayı elde yaratacaksınız.

Takip eden birkaç derste paranın sembolik değerini anlamanızı sağlayacak ve beyninizi ikna edecek bazı fiziksel işaretleri, jestleri öğreneceksiniz. Bugün biryere bir miktar para koyum ve ne kadar ihtiyacınız olursa olsun bu parayı harcamayacağınız konusunda bir karar alın.

Bu paranın miktarının ne kadar küçük yada büyük olduğu önemli değil. Ancak bu andan sonra temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar paranız olduğunave israf edeceğiniz bir miktar parayı gelecek için biriktirebileceğinize karar verin. Bu para ayrıca daha fazla parayı hayatınıza çekmek için bir mıknatıs olacaktır. Her zaman bir kenara koyabileceğiniz bir miktar paranız olduğunu bilmek parayı hayatınıza çekmekte size yardımcı olacaktır. Sadece ihtiyacınız olandan fazlasının var olduğunu bilmelisiniz. Ve kazandığınız her kuruşun günlük olarak tüketilmesine gerek olmadığını hissetmeniz önemli. Sembolik olarak beyninizi ihtiyacınızdan fazlasının var olduğuna inandırırsanız ihtiyacınızdan fazlası var olur.

Beş Dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:

PARA BENİM YARATICI ENERJİMİN FİSZİKSEL SEMBOLÜDÜR. HERGÜN POZİTİF RUHSAL YARATICI YETENEKLERİMİ ARTIRIYORUM. BÖYLECE HERGÜN PARAYI HAYATIMA ÇEKEBİLİRİM.

Günün Egzersizi: Yukarıda verieln egzersizi yapacağız. Önce ne kadar para ayıracağınıza ve nereye koyacağınıza karar verin (evde bir yer olduğu gibi banka gibi bir yerde olabilir). B unu şimdi yapın ve kendinize bu parayı harcamayacağınıza söz verin. Her zaman temel ihtiyaçlarınızı karşılayaca para vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder