8 Ocak 2011 Cumartesi

22. Gün : İyiliğin Büyülü Gücü

22.Gün: İyiliğin Büyülü Gücü


Tekrar tekrar belirttiğim gibi zengin olmak için önce kendinizde zenginlik hissini oluşturmanız gerekir. Başarılı olmak için başarıyı hissetmeniz gerekirş başarıyı hissetmenin muhtemelen en iyi yoluda kendinizden, diğerlerinden, menun olmaktır. Bugün hala yoklukla çevrili olsanız bile zihninizi sınırsız zenginliğe açmanın başka bir yolunu öğreneceksiz.

Defalarca fiziksel olarak paranın sadece yaratıcı enerjinizin bir sembolü olduğunu tekrar ettik. Bu düşünceyi aklınızda tutarak fiziksel dünya ile tüm etkileşiminizin mevcut psikolojik durumunuzun bir sembolü olduğunu söyleyerek bir adım ileri gidebiliriz.

Defalarca tekrarladığım gibi hayattaki tüm deneyimleriniz zihninizin odaklanması ile çiziliyor. Bu kelimesi kelimesine gerçeğin ifadesidir. Bu bilgi ile fiziksel deneyimlerinizi karşılaştırarak düşünce şeklinizi analiz edebilirsiniz. Eğer hayatınızdaki bazı şeylerden memnun mutlu iseniz beyniniz bu alanda verimli çalışıyor demektir. Eğer mutlu değilseniz birşeyler değişmeli. İyilik, iyimserlik değişimin kestirme yoludur.

Kendinize ve karşılaştığınız herkese iyi davranarak ve hayatınızın her aşamasında iyi yardımsever tepkiler vererek zihninize bu dünyanın bir üyesi olduğunuzu, sevildiğinizi, sevdiğinizi, herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu, ve sorumluluğun tamamen sizde olduğunu öğretirsiniz.

İyilik öfkeyi, korkuyu, endişeyi ve ihtilafları anında dağıtır. İyi davranmak sizi layık olma hissi ile doldurur. Siz mulu olmaya, sevgiye ve zenginliğe layıksınız. Bu ruh hali ile tüm deneyimlerinizden memnun ve son derece iyi biri olabilirsiniz. Böylece zahmetsizce sizi başarılı yapacak koşulları kendinize çekebilirsiniz.

İyi biri olmak ayrıca size diğerlerinden pek çok iyi tepki gelmesini sağlayacaktır. Size daha önce kapalı olan pek çok fırsatın açıldığını göreceksiniz. Kendinize iyi davranarak evrenin sonsuz zenginliğine layık olduğunuz konusunda beyninizi eğiteceksiziniz. Ve tüm bunlar sonuçta büyülü bir şekilde pek çok faydalı tecrübeyi hayatınıza çizecektir.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

BEN MUTLULUĞA, SEVGİYE VE ZENGİNLİĞE LAYIĞIM. BEN KENDİME VE KARŞILAŞTIĞIM HERKESE SEVGİ VE İYİLİKLE YAKLAŞIYORUM.

Günün Egzersizi :

Bu gün tanımadığınız birine bir iyilik yapın ve bunu kimseye söylemeyin. Sadece beklentiniz olmadan birşeyler verebilmenin mutluluğunu hissedin. Şimdi önümüzdeki 24 saat içinde yapacxağınız bir iyiliğe karar verin ve bunu gerçekleştirin. Eğer bulabilirseniz Bir İyilik Yap Denize At adlı kitabı okuyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder