14 Ocak 2011 Cuma

8. GÜN: NEDEN HİSLERİNİZ ZENGİNLİĞİN KAPISIDIR

Duygularınız yaratıcı enerjinizi fiziksel deneyimlere çevirebilecek muhteşem bir güç içerir. Bu deneyimlere varlık ve zenginliğide dahil edebiliriz. Bu anahtar inançlarınızı fiziksel gerçekliğe dönüştürür dolayısıyla hayatınızı inançlarınıza dönüştürür. Şiddetli ve yoğun halde doğru duygu ve düşüncelere sahip olursanız arzuladığınız hayat zaten sizin olur. Bunu yapmak gerçekte zor değildir. Tüm ihtiyacınız kısa ama yoğun olarak konsantre olduğunuz periyodik ve tutarlı bir şekilde kullanılan zaman dilimleri.

Bu nedenle hergün beş dakikanızı o günün deklerasyonuna mümkün olduğunca yoğun konsantre olarak toparlıyabileceğiniz tüm gücünüzü kullanarak o düşünce üzerinde yoğunlaşın diyorum.

Hatırlayın başlarken : Gerçek değişim siz tam olarak değişmeyi istemediğiniz sürece gerçekleşmez demiştik. Hani ampul ve psikolog fıkrasında. Arzular duygusal yoğunluğun ürünleridir. Değişmemenin acısı değişimin acısından üstün gelmeye başladığında hayatınız birden bire dönüşecek. Bu nedenle bugün ve sonrasında olumlamalarınızı, afirmasyonlarınızı mümkün olduğunca yoğun olarak hissetmeye çalışın. Bu program boyunca aşağıdaki adımları takip edin.

1.- Durumunuzu değiştirin: Ayakta durun ve derin derin nefes alıp yavaş yavaş verin bu arada daha önce hiç sahip olmadığınız kadar fiziksel enerjiye sahip olduğunuzu hissedin. Çok güçlü bir enerji ile doluymuşsunuz gibi varsayın. Sınırsız enerjiniz varmış gibi davranın hissetmeye çalışın.

2.- Aklınızı pozitif, umut dolu beklentilerle doldurun: İstediğiniz sonuçları göreceğiniz beklentisinde olun. Amaçlarınıza ulaşacağınızı bilin. Bu programa kesinlikle başarısızlık sözkonusu değil düşüncesi ile yaklaşın. Bilinçli olarak bilinç altınızı ikna etmeye çalışın. Kuşku ve kaygılara yer vermeyin onları mantığa büründürüp eleyin.

3.- Deklerasyonları en azından bir kere sesli okuyun: Deklerasyonları yazın, ve 5 dakika boyunca tüm gücünüzle üzerine konsantre olun. Konsantrasyon probleminiz varsa konsantrasyon artırıcı eğzersizleride ayrıca bulabilirsiniz. Amaçlarınıza konsantre olun ve onları zaten başarmışsınız gibi hissedin. Amaçlarınıza ulaştığınızda ne hissedeceğinizi önce hala edin ve sonra bütün o duyguları amaçlarınıza ulaşmışsınız gibi hissedin. Evet kendinize rol yapın işe yarıyor.

4.- Aklınıza gelen tüm düşünceleri yazın, gerçekleşenler için şükredin. İnançlı inançsız her kesin sahip olduklarına şükrettiği bir yolu vardır kendi yolunuzla şükredin. Bugünün egzersizlerini takip edin.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

ŞİDDETLİ HEYECANIM ARZULARIMLA KARIŞTI YARATICI ENERJİMİ BÜTÜN ARZULARIMI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN SERBEST BIRAKIYOR.

GÜNÜN EGZERSİZİ : Bu gün kontrol noktasındayız. bir hafta boyunca değişimi taahhüt ederek egzersizleri yaptınız. Takviminize dönüp geriye bakın ve gerçekleşen tüm değişimleri hissedin. Hayatınızda pozitif bir değişiklik yaptığınızın farkına varın. Kendinizden memnun olun ve geçmişe dönük tüm programı gözden geçirin atladığınz birşey varsa yapın.

Gününü sözü : Ne istediğine karar ver, Karşılığında ne vereceğine karar ver

1 yorum:

  1. Bugün 8.günümdeyim.Hersey biliyorum önce Allahtan ama tüm olumsuzluklara rağmen bu geçen 7 günde pozitif düşünmeye olumsuz şeyleri aklıma geldiğinde güzel düşüncelerle değiştirmeye özen gösterdim.Olumlu gelişmelerin farkındayım.Bunu yaşam biçimine dönüştürmeyi başarabilirsem mucizelerin gerçekleşmemesi mümkün değil.Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil