11 Ocak 2011 Salı

14. Gün : Daima Doğru Zamanada Doğru Yerdesiniz.

Hayatınıza doyurucu bir zenginlik çekebilmek için bu serveti kabul etmeye hazır olmalısınız. Ayrıca karşılaştığınız her durumun size para kazanma fırsatı sağlayabileceğini düşünen açık fikirli biri olmalısınız. Karşılaştığınız her insan size yaratıcı fırsatlar açabilir. Yada zihninizde parlayan bir kıvılcım size kazançlı bir girişimin yolunu açabilir.

Herzaman yaratıcı enerjinizi hayatınıza çekecek fırsatlar için alarm durumunda olmalısınız. Bu her zaman öğrenmeye açık olmak ve her an bol parayı hayatınıza çekebilecek bir yol bulma beklentisinde olmak, yeni bir fikir geliştirmek, yada hayatınızı zenginleştirecek başka bir yol bulmak demektir.

Hayatı bu şekilde yaşamak size sadece zenginlik değil ayrıca daha tadı çıkarılabilir zevkli bir hayat verir. Her gün çevrenizde dolaşan fırsatları gördüğünüzde zihniniz daha endişesiz bir hal alır, daha iyi odaklanır ve arzularınız gerçekleştirmek için daha iyi bir ortam yaratır.

İyiliği hakim kılmanın en iyi yolu her olayda doğru yerde ve doğru zamanda olduğunuzu varsaymaktır. Böylece yaratıcı bir fikir aklınıza geldiğinde siz bunu kabul etmeye psikolojik olarak hazır olursunuz ve fiziksel olarakta üzerinde çalışmaya hazır olursunuz. Bu yolla günlük deneyimlerinizi faydalı hale getirebilirsiniz.

Bu açık fikirlilik ve beklenti halini geliştirmeye başlamak için en kullanışlı yol sabahları uyandığınızda başlamaktır. Güne "Acaba bu gün gerçekten muhteşem olan ne olacak" diye yada sizi iyimserlikle dolduracak, her gün karşılaştığınız zenginlikleri farketmenizi sağlayacak benzeri başka cümlelerle başlayın.
Heyecanlı bir şeyler olacağını ve gününüzü otomatik olarak pozitif yöne çevireceğini ve yaşamınızın çok daha tatmin edici deneyimlerle dolu olacağını varsayın.

Beş dakikanızı ayırarak aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin.

BEN DAİMA DOĞRU YERDE ZAMANDA DOĞRU YERDE OLURUM. VAROLAN SINIRSIZ İMKANLARA TAMAMEN AÇIĞIM VE FIRSATLAR KENDİLİĞİNDEN OLUŞTUĞUNDA BUNLARI KULLANARAK HAREKETE GEÇMEYE HAZIRIM.

Günün Egzersizi :

Önümüzdeki 24 saatte duyduğunuz her yeni şeyin yeni bir ekonomik fırsatı gösterebileceğinin farkında olun. Şu anda psikolojik gelişiminiz için kullanışlı olabilecek herşeyi farketmeye karar verin. Şimdi birkaç dakikanızı ayırarak kendinizi önünüzdeki 24 saat içinde aklınıza gelebilecek fikirlere hazırlamaya ayırın.  Ayrıca kendinize şu soruyu sormayı asla unutmayın  "Acaba bu gün gerçekten muhteşem olan ne olacak" ve içtenlikle muhteşem bir şeyler olmasını bekleyin.

8 yorum:

  1. 15. gün??? bu durumda galiba yarım kalacak.:((

    YanıtlaSil
  2. Hatır bugün yayınlayacağım seyahatteyim oturup yazamadım kusura bakmayın

    YanıtlaSil
  3. o zaman rica etsem haftasonunu da kapsayacak şekilde yani Cuma, C.tesi ve Pazar olarak 3 günlük yazsanız.? Haftasonu evden nete bağlanamıyorum.:(( diğer 2 gün için çıktı alıp evde de sürdürebilirim...

    YanıtlaSil
  4. Ya kusura bakmayın ancak oturabildim yazmaya

    YanıtlaSil
  5. Ferzan hanım bloger yasağını ancak aşabildik. program devam ediyor umarım sizde devam edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. merhaba size konu dışında aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum. islamiyette hep bi fakirlik vardır paygamberlerin ermişlerin hayatlarına bakıldığında mütevazi bi yaşam yaşadıkları görülür. peygamberimizin bazen günü bir hurma yiyerek geçirdiğinden bahsedilir. ama kuantumda hep bolluk bereketten bahseder benmi yanlış algılıyorum. insanın bolluk içinde zengin bir hayat yaşaması israfamı giriyo yada o kişiyi çokmu dünyevi yapıyo. aynı şekilde insanın kendine verilen zenginliği elinin tersiyle itmesimi olması gerekndir ve neden böe davranmışlar ve hala bazı kesim davranmaktalar.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Arzu,
    akirlik ile mütevazilik ayrı şeylerdir. Hep dini inançlarmızı sömürerek zengin olmak isteyenler bize fakirliği övmüşlerdir. Mütevazi yaşamak bir tercihtir ve saygı duyulması gerekir ama bunun için fakir olmak gerekmez. Allahın sevgili kullarına fakirliği layık görmesi onu inkar edenlerede bolluk ve bereketle ödüllendirmesi sence mantıklımı, bunlar sadece bize fakirliği benimsetip sırtımızdan zengin lmaya çalışanların udurması. Allahım hiç bir sevgili kuluna yokluğu layık görmez.

    YanıtlaSil
  8. Kardeşim birde ben bir şey soracam sna peki hani bu işlerde birde işine tapanlar varyani o var zenginliğe resmen tapan var yani Allah şirk koşmuyor? RESMEN PARA İÇİN O VAR YANİ TMM PARA elinde olnca düzgün kullanırsan her güzel şey yapılır insanlar şeytana kanmayı onunun vesveselerini almayı adet haline getirmiş ne yapcaksın kötü yapmak için can atıyor iyi yapmaya gelince düşünceye kapılıyor bu olmuyor ama ! :)

    YanıtlaSil