9 Ocak 2011 Pazar

19. Gün : FIRSATLAR HERYERDE

Fırsatlar heryerde. Eğer çok büyük bir zenginlik istiyorsanız tarihte dünyanı şu günkü halinden daha iyi bir zaman dilimi bulamazsınız. Dünyada milyarlarca insan yaşıyor ve ihtiyaçlarının karşılanması için sevinçle para ödüyorlar. Sadece bu popülasyonun ihtiyaçlarından herhangi birinin çok küçük bir yüzdesini bile karşılamanız finansal özgürliğünüz için yeterli. Bu kadar basit ve hiç bu kadar kolay olmamıştı.


Bugün beyninizi her zaman para kazanma fırsatlarının farkında olması için programlıyacağız. Okuduğunuz yada televizyonda seyrettiğiniz herhangi birşey, bir konuşma esnasında geçen bir fikir sizin düşlediğiniz paranın kaynağı olabilir.

Eğer zihninizi çevrenizdeki para kazanma fikirlerine açarsanız bunları daha önce nasıl farketmediğinize şaşarsınız. Basitçe ihtiyacınız olan şey, günlük yaşamınızda çevrenizde oluşan fırsatları bulmak. Gerçekte beyniniz sorduğunuz her probleme çözüm bulur. Para kazanma fırsatları bulmaya odaklandığınızda para kazanma fırsatlarını bulacaksınız.

Önümüzdeki 24 saat için ödeviniz, hayatınızda zenginlik yaratmak için yaratıcı enerjinizi kullanırsanız bunu nasıl yapabileceğinizi imgeleyin.

Gelir sağlayacak 5 yada 10 tane fikir üretin. Bunların yapmakla uğraşacağınız fikirler olmasına dikkat edin. Aya gemi gönderip ordan altın toplatacam gibi değil daha az uçuk olan gerçekçi uygulanabilir fikirler olsun. Herhangi bir planınız olsun yada olmasın, bu fikirlere sahip düşünceler sizi beyninizi para kazanmanın mümkün olduğuna, fırsatları kovalamaya uyandırır.

Ekonomik durumunuzu değiştirmek için tek ihtiyacınız olan şey, güzel bir fikir. Devamlı aramaya başladığınızda ve yeni fikirlere açık olduğıunuzda mutlka size ilham verecek ve yaratıcı enerjinizi ekonomik zenginlik için kullanmanızı sağılıyacak bir fikir yakalıyacaksınız.

Öyleyse şimdi para kazanmak için üç tane fikir yazın. Önümüzdeki 24 saatte bun fikirleri 5 yada 10’a çıkarın. Ve herzaman bunu aklınızda tutun FIRSATLAR HERYERDE.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

FIRSATLAR HERYERDE. DEVAMLI HAYATIMA EKONOMİK ZENGİNLİK SAĞLAYACAK YENİ YOLLAR ÖĞRENİYORUM. KESİNLİKLE EKONOMİK KADERİMİ DEĞİŞTİRECEK BİR FİKİR BULACAĞIM.

Günü Egzersizi :

En az 3 tane gelir getirecek fikir yazın. Bunları 5 yada 10 taneye çıkarmanız muhteşem olur. Önünüzdeki 24 saatte önünüze çıkacak tüm fırsatlara ve fikirlere açık olmayı taahüt edin.

1 yorum: