9 Ocak 2011 Pazar

20. Gün: Asla Ekonomik Özgürlük Yaratma Eğitimini Durdurmayın.

Umarım dünkü ders zihnini fırsatlara dair konusunda uyandırmıştır. Ekonomik genleşmeye gidecek sınırsız yaratıcı düşüncenin parmaklarınızın ucunda olduğunu fark etmişsinizdir.


İdeal olan fiziksel olarak kolayca yerine getirilebilecek bir düşünce gerçekleştirmiş olmanız ve hızlıca para kazanmaya başlamanızdır.

Belki bu kadar şanslıydınız. Seve seve ve kolaylıkla yerine getirebileceğiniz fiziksel bir kaynağa yada araca ihtiyaç duymadan gerçekleştirebileceğiniz bir seri düşünce geliştirebilmiş olmanız daha da iyidir. Biz bunlara YARI PİŞMİŞ FİKİRLER diyoruz. Dünkü egzersizde yapmış olduğunuzu farz ediyorum. Fakat hala en az 3 adet yarı pişmiş fikre ihtiyacınız var. Bu mükemmel bir başlangıçtır fakat dormayın. Hayatınızdaki her yeni fırsatı yakalamak için alarm durumunda kalmaya her anınızda devam edin. Bu yeni fikirlere açık ruh haliniz ile birlikte bu fikirlerininizin anahtarı olacak bilgileri edinmeye başlamalısınız.

Hergün yeni birşeyler öğrenmeye kararlı olmalısınız. Bilgi sadece ekonomik özgürlüğün anahtarı değil aynı zamanda gençlik, coşku ve enerjininde anahtarıdır. Öğrenmeyi bıraktığınız gün yaşlanmaya başladığınız ölüme yaklaştığınız gündür.

İşimi düzgün yapıyorsam geçtiğimiz 20 günde sizinde uygulamaya değer birşeyler öğrenmiş olmanız lazım. Umarım bu bilgiler ruhunuza diğer düşünceleri yarıp geçmeniz için yardımcı olmuştur. Her gün birşeyler öğrenmeye çelışmanın önemi her gün gelen bilgiler arasında şu anda aramakata olduğunuz finansal zenginliğin anahtarının da olma ihtimali zaten böyle bir fikre sahip ve uyguluyorsanız bile zenginliğinizi arttıracak yeni yollar bulabilme ihtimalinizin olması.

Böylece herzaman yeniliklere öğrenmeye açık ve beklenti içinde bir düşünce yapısı ile daha çok ve daya iyi uygulanabilir fikirleri hayatınıza çekersiniz. Ve her gün biriken bilgilerinizle güçlü, odaklanmış ve pratik uygulanabilir yöntemler geliştirmeniz kaçınılmaz.

Bugün sizden amaça yönelmiş ve kararlı bir şekilde yeni birşeyler öğrenmenizi istiyorum. Aslında ne öğrendiğiniz çokta önemli değil yeterki beyninizi bu şekilde çalışmaya alıştırın. Her gün yeni birşeyler öğrenmeye çalışın. Edindiğiniz bu bilgileri yeni bulduğunuz fikirlerden birine fikri geliştirmek için uygulamanızı istiyorum. Yada edindiğiniz fikirlerle yeni para kazanma fikirleri gelişirmye çalışın.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

HER GÜN YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENİYOR VE BANA EKONOMİK ÖZGÜRLÜK SAĞLAYACAK YENİ ŞEYLERİN FARKINA VARIYORUM. BEN HERZAMAN YENİ BİLGİLERE VE DÜŞÜNCELERE AÇIĞIM.

Günün Egzersizi:

Son 24 yada 48 saati düşünün. Daha önce hiç bilmediğiniz ne öğrendiniz. Hafızanızı bu sürede kazandığınız her bir bilgi kırıntısı için kontrol edin ve bu bilgilerin arasında para kazanma düşüncelerinin tohumu olabilecek birşeyler olup olmadığını kontrol edin. Bundan sonra bunu her gününm sononda yada başında son 24-48 saat içinde öğrendikleriniz de dahil tüm bilgilerinizi kontrol ederek yapın. Ama özellikle somnn 24 saat içinde öğrendiklerinizin daha çoküstünde durun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder