10 Ocak 2011 Pazartesi

18. Gün : Aklın, Gücün ve Cesaretin Büyüsü:

Her ne yapabiliyor yada yapmayı hayal ediyorsanız bunu gerçekleştirmek için başlayın. Cesaret büyük bir güç ve büyü taşır. Herhangi bir hayalinizi gerçekleştimek için güçlü ve kararlı olmalısınız. Afirmasyonlar bilinçinizi artırmak ve ruh halinizin sizi amaçlarınıza doğru motive edecek şekilde yönlendirilmesi için mükemmel araçlardır. Ancak aklınızdan çıkarmayın, Güç, tembellik ve kayıtsızlık tarafından devamlı kemirilir. HAREKETE GEÇMELİSİNİZ. Her ne yapmak istiyorsanız, bunu doğru duygusal ruh hali ile yapmalısınız. Bu risk alma, korkusuz olma ve azim demektir.


Çoğu insanın hayatında en üzücü şeylerden biri, hayatlarında çok istedikleri şeyler için risk almamalarınıdan geçiyor. Eğer hayalleriniz ekonomik amaçlarınız içinse, bunun psikolojik kökenlerini almalı, bunları günlük yaşamınıza kararlı bir şekilde uygulamalısınız.

Öğrendiğimiz herşeyin arkasındaki gerçeği anlamaya çalışmalısınız. Doğal yollarla, zahmetsizce ihtiyaçlarını ve arzularını evrene mükemmel bir şekilde izah iderek, yaratıcı enerjisini geliştiren ve fiziksel zenginlikleri alabilen bir insan olmak için evrimimize devam ediyoruz. Evren yanınızda, eğer bir kez düşerseniz bir dahaki için pek çok ders alırsınız. Düşmekten korkmayın GİDİN VE YAPIN.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

ŞİMDİ HAREKETE GEÇECEĞİM. KOŞULLARIN BANA İZİN VERMESİ İÇİN DAHA FAZLA BEKLEMEYECEĞİM VE ARTIK HATA YAPMAKTAN KORKMAYACAĞIM. CESARETLE BAŞLAYACAĞIM VE KAÇINILMAZ OLARAK BAŞARACAĞIM.

Günün egzersizi : Hayatınızda şimdiye ertelediğiniz, ama hayatınıza katmanız gereken şey nedir, yeni bir işe başlamak mı istiyorsunuz, sigarayı bırakmakmı, düzenli egzersizlere gitmekmi, her ne ise bugün başlayın, ertelemeyi bırakmaya karar verin. Sizde biliyorsunuz bunu ya yapacaksınız yada asla tatmin olmayacaksınız, öyleyse şimdi başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder