21 Ocak 2011 Cuma

2. Gün: Yıllardır Biriktirdiğimiz Tembellik ve Hantallıktan Nasıl Kurtuluruz

Tebrikler!
Bu gün ikinci gün!

Eğer birinci gündeki egzersizi tamamladıysanız ve ikinci güne devam etmeye hazırsanız  kişisel haklarınıza %99 yaklaştınız demektir. Değişimi istemek çok kolay ve bunun gibi değişimi cesaretlendiren programlara başlamak çok kolay, fakat değişimi taahhüt etmek ve programda verilen eylemleri egzersizleri disiplinli ve sürekli şekilde takip etmek gerçekten zordur. Sizi çeldirecek zamanınızı çalacak programı aksatmanıza neden olacak yüzlerce sebep çıkacaktır. başarılı olmanın yolu bunları safdışı edip disiplinli olarak programa uymaktır.

İkinci gün burda olmanız değişime ve gelişime karar verdiğiniz anlamına gelir. Bu gün artık kendinize programı 30. üne kadar takip edeceğinize dair söz vermelisiniz. AKLINIZA HİÇ BİR ŞEY GELMESİN 30 GÜNÜN HİÇ BİRİNDE BENİM İÇİN YADA HER HANGİ BİR HAZIR PAKET İÇİN ÖDEME YAPMANIZ ÜYE OLMANIZ İSTEMEYECEK SADECE HER GÜN PROGRAMINIZA UYGUN OLARAK O GÜNÜ YAZISINI OKUYUN.
Bunu yaparsanız sizi temin ederim yaşamınıza zenginliğin akması sadece an meselesi. Ve bugün ne kadar güçlü isterseniz pratik elle tutulur sonuçları görmeniz o kadar kolay hızlı olacak. Küçük bir Psikolojik taahhüt inanç hayatınızda anılık değişimlere yol açacaktır. Para kazanmayı hedefleyen beyin gücünüz zenginliği hatatınız çekecektir.
Siz açık bir biçimde hayatınızda değişiklik yapmayı seçtiğinizde olağanüstü bir güçle yoğunlaşacak ve iradeniz size düşlediğiniz hayatı sağlayacak yolu çizecektir.

Doğru bir şekilde yoğunlaşmış bir zihin hayattan istediğiniz şeyleri doğru bir biçimde ifade etmenin temel sırrıdır. Yaşadığımız evrenin sırrı budur; hayatınız zihninizin çizdiği şekilde biçimlenir. Ne yazıkki biz zihnimizde yıllar önce programlanan bilinçsiz düşüncelerimizin şekillendirdiği hayatı yaşarız. İyi haber ise bu düşünceler bilinçli ve hedefe yönelik düşüncelerle kolaylıkla değiştirilebilir.

Hayatınızda memnun olmadığınız bir bölüm varsa Size garanti veririm sürekli olarak geçmişte bir yerde beyninize işlenmiş negatif örnekleri, düşünceleri tekrar edip duruyorsunuz ve bunu değiştirmek için bilinçli bir şekilde  çaba sarf etmiyorsunuzdur. Tam şu anda hayatımnızdaki bu negatif örnekleri değiştirme şansına sahipsiniz.

Şu anda zihninizi yeniden programlamak ve negatif düşünceleri geçmişte bırakmak için bu programa 30 gün devam edeceğinize dair kendinize söz verin.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

FİNANSAL KADERİMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KENDİME SÖZ VERİYORUM. ZİHNİMDE OLUŞTURABİLDİĞİM TÜM DÜŞÜNCE GÜCÜMLE BU PROGRAMI 30 GÜN TAKİP EDEREK ZİHNİMİ YENİDEN PROGRAMLAMAYA VE YAŞAMIMI DAHA ÜST ZENGİNLİK SEVİYESİNE ÇIKARTACAĞIMA SÖZ VERİYORUM.

GÜNÜN EGZERSİZİ: Bir takvime bu programa başladığın günü işaretle. 30 gün sonrasını say ve programın biteceği günü işaretle. Bu tarihe yoğunlaş ve hiçbirşeyin seni 30 gün boyunca bu programı takip etmekten alıkaomayacağına dair kendine söz ver. 30 gün sen hayatında pozitif değişiklikler yapsanda yapmasanda geçer değişimi seç. değişeceğine söz ver.

Günün sözü :
Her zaman aşağıyı hedefleyen insanlar genellikle hedefi buluırlar. Hiç bir şeyi amaçlarlar ve hiç birşeyi alırlar.

5 yorum:

  1. bloğunu takip ediyorum fakat söz anlamsız geldi

    YanıtlaSil
  2. blog bilinç altını zenginliğe programlıyor kesinlikle faydalı....

    YanıtlaSil
  3. finansal kaderimi değiştirmek.... yerine. aşk kaderimi değiştirmek için zihnimizi programlasak :) aynı etki olur mu

    YanıtlaSil
  4. ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN BU GÜNKÜ HİSSETTİKLERİM ŞAŞIRTICI KALBİM HEYECANDAN KÜT KĞT ATIYOR GÜN GÜN YAZICAM ARKADAŞLAR.DAHA BUGÜNDEN BİŞEYLER OLMAYA BAŞLADI AMA ŞUNU UNUTMAYIN MUTLULUK VE HUZUR PARA İLE OLMAZ BUNA ODAKLANMAYIN YANİ MUTLULUK OLUNCA DİĞER HERŞEY ZXATEN GELİR...(SAĞLIK PARA VS.)

    YanıtlaSil