7 Ocak 2011 Cuma

24. Gün : Zenginliğinizi Paylaşmaktan Zevk Almanın Beş Yolu

Muhtemelen daha önce defalarca gelirinizin küçük bir kısmını bağışlamanın önemini duymuş yada okumuşsunuzdur. Bende size aynı tavsiyede bulunacağım.

Fakat sadece gelirinizin bir kısmını bağışlamanızı değil aslında bunun temel nedeninin anlamanızı istiyorum. Zenginliği paylaşmayı paylaşmaktan gerçekten zevk almayı öğrenmenizi istiyorum. Başkalarına yardım edebilecek paranız olduğu için ve paylaşabileceğiniz servetiniz olmasından zevk almayı başkalarına bağışta bulunabildiğinizde kendinizi bunu yapabildiğiniz için daha güçlü hissetmenizi istiyorum.

1. Para sizin yaratıcı enerjinizin bir sembolüdür: Paraya bağlandığınızda beyninize paranın gitmesinden korktuğunuzu söylersiniz böylece enerjinizin akışını kesersiniz. Gitmediği gibi gelmezde. Paranızın bir kısmını paylaşarak beyninize yaratıcı enerjinizin sınırsız olduğunu ve herzaman yeterince paranız olacağını söylersiniz. .

2. Zengin olmak için zenginliği hissetmelisiniz.: Zengin olmak için her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayacak paraya sahip olduğunuzu düşünmelisiniz. Paranızı paylaşarak her zaman ekonomik gücünüzü önemsediğinizi ve bu güce sahip olduğunuzu gösterirsiniz.

3. Pek çok insan paranın kötü olduğunu yada en azından iyi olmadığını düşünür: Fakat aslında para ne iyi nede kötüdür. Para sadece fiziksel realiteler için araçtır. Yine para iyi amaçlarla kullanılabileceği gibi kötü amaçlarlada kullanılabilir. Para kendi başına nötr dür. Paranın iyi yönde kullanılacağını belirleyecek güç sizde. Zenginliğinizi paylaşarak inandığınız şeylere yardım ederkek paranın dünyaya pozizif bir etki yaratabildiğini kabul ettiğinizi gösterirsiniz.

4. Vermek Harika Hissettirir: Sizi parayı paylaşmaktan alıkoyan psikolojik bir engele sahip olduğunuzda parayla ilgili negatif enerji yaymaya başlarsınız. Böyle yaparsanız para ile ilgili enerjinizi boşa harcamaya başlayabilirsiniz Bağışlamakla parayı kaybetmekten korkarak enerjinizi bıoşa harcamaktansa paylaşmaktan zevk alarak çoğalmasını sağlayacak pozitif enerji yayabilirsiniz.

5. Gidenler ve kalanlar nelerdir ; Parayı bağışlamak zenginliğin size akmasını sağlayacak kanalları açar. Siz parayı bağışladığınızda para farklı yollardan size tekrar geri gelir. Çok geçmeden paranın hayatınıza sonsuz bir şekilde aktığını hissedeceksiniz ve paranızı guruve sevgi ile paylaşacaksınız.

Beş dakikanızı Aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:

Zenginliğimi özgürce paylaşıyorum. Hayatımı zenginliğin akışına minnetle açtım. İhtiyaçlarımı karşılayacak ve başkaları ile paylaşabilecek kadar para her zaman var.

Günün Egzersizi : Bugün sahip olduğunuz serveti paylaşmanın bir yolunu bulun. Elde ettiğiniz gelirin küçük bir kısmı ile ihtiyacı olan birilerine yardım etmeye karar verin. Nasıl paylaşacağınız önemli değil ancak sahip olduğunuz parayı paylaşmaktan zevk almanız önemli. Bugün zenginliğinizi sizi mutlu edecek bir şekilde paylaşmanın bir yolunu bulun.

7 yorum:

  1. Merhaba Turhan Bey ,
    25. günü hala yazmamışsınız.Bizi bir yola soktunuz sonunu getirin.Nedir sizi alıkoyan?İnşallah başınıza birşey gelmemiştir.Benim yarın 25.günüm ama yorumlardan anladığım kadarıyla Ferzan Hanımın 25 Şubatta bitirmiş olması lazımdı,demekki o hepten yarım kaldı,30 günü tamamlamak için bazı seyahatlerimizden vazgeçtik,bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Helin Hanım mahkemenin biri blogeri yasakladı Türkiyede halada yasak girmenin bir yolunu ancak buldum aksaklık için kusura bakmayın

    YanıtlaSil
  3. Dallas County Hastanesi'nden doktor George Ben'im, hastane idaresi tarafından internette nasıl çalıştığımın reklamını yapma fırsatı verildi ve siz de dışarıda iseniz, örneğin böbrek gibi organları satın aldığınız yıl tekrar başladık. Böbrekinizi satmak isteyenler, lütfen aşağıdaki e-postayla hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Dallas County Hastanesi organlar Cerrahisi uzmanı ve bağışta bulunulması riski yok, iyi bir miktar ödüyoruz ve biz Iowa ABD'de bulunan.
    Ve bu bizim e-postamız:
    info.dallascountyhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
    zengin ve ünlü
    dünya ve kontrol etme gücüne sahip
    yüksek yerdeki insanlar
    bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
    Nerede yaşamayı seçersen seç
    bu dünya ve ayrıca 10.000.000
    Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya evi satın aldı.
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Hayallerinizdeki turistik yer.
    5. golf üyelik paketi yılı
    6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
    8. Bohemian Grove'a erişim
    9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
    her ay banka hesabınızda
    bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız
    Büyük illuminati bize e-posta gönderin. carlosmacdonald234@gmail.com
    whatsapp veya bize +19735567426 numaralı bir metin mesajı gönderin

    YanıtlaSil
  7. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil